Geslaagd jubileumfeest bij KBO Kaatsheuvel

De uitdaging die deze vereniging zich had opgelegd, om het 65 jarig jubileum te vieren in de tent van het Pleinfestival kan als zeer geslaagd in de boeken. Met een super grote opkomst van ruim 300 leden was de tent goed gevuld. De weergoden waren de feestelingen goed gezind en kon er buiten gewacht worden tot de laatste puntjes op de i waren gezet om de leden te ontvangen.

Speciaal voor deze middag was de rode loper uitgerold voor de KBO leden. De leden werden warm ontvangen door de bestuursleden van KBO Kaatsheuvel. Bij binnenkomst, waar de aanmeldingen werden gecontroleerd, werden de leden verrast met een mooie balpen. Voorzitter Herman van Gulik voorzag alle leden bij binnenkomst nog van een consumptiemunt zodat het eerste drankje gemakkelijk besteld kon worden. En natuurlijk ook omdat wie jarig is trakteert. Vele vrijwilligers stonden daarna klaar om iedereen te voorzien van koffie/thee met een heerlijk stuk gebak. Mede dankzij de vrijwilligers van KBO Kaatsheuvel en Pleinfestival was de tent ’s morgens vroeg ingericht met voldoende stoelen zodat er voor iedereen een plaatsje was.

Het feestelijk gevoel werd verder gebracht door de Heidemuzikanten die veel bekende meezingers lieten horen deze middag. Dit optreden werd onderbroken voor enkele sprekers want ook dit hoort bij een jubileumfeest. Gesproken werd door de voorzitter, Herman van Gulik die de microfoon door gaf aan de heer Wim van Erp van KBO Brabant. Die bood de vereniging een cadeau aan wat later in het jaar bij nog een feestelijk moment aan de leden zal worden verdeeld, zo is afgesproken met de feestcommissie. Na beide heren kreeg onze burgemeester Anne van Aart de microfoon om de feestelingen toe te spreken. Zowel de feestcommissie als het bestuur van de KBO vereniging was blij en trots dat zij de tijd had genomen even op het jubileumfeest aanwezig te zijn. Na dit serieuze gedeelte pakte de Heidemuzikanten de muzikale noot weer op. Dit deden zij samen met de aanwezige leden die regelmatig de vele bekende liedjes mee zongen.

Er was gezorgd voor een gevarieerd programma en werd het podium vrij gemaakt voor, Toos Doos ofwel Toos Carton (Harrie van den Elshout), Dat Toos zelf veel ervaring had bij de KBO en thuis bleek uit de vele anekdotes die zij te vertellen had. Dat hierin veel erkenning werd gehoord bleek uit de vele lachsalvo’s die opklonken vanuit de zaal. Met de wisseling van de artiesten was er tijd om met een hapje ronde te gaan door de vrijwilligers van de KBO. Jurgen Jonkers kwam het muzikale gedeelte met een spetterend optreden afsluiten. Geweldig hoe hier de leden ook op reageerde de handen gingen geregeld op elkaar en in de lucht. Helaas, rond de klok van 17.00 uur was het tijd om de middag af te sluiten door de voorzitter. Dit feest is voorbij maar daar komen nog enkele mooie feestelijke activiteiten aan voor de leden van deze vereniging. KBO Kaatsheuvel kan terug kijken op een zeer geslaagd 65 jarig jubileumfeest in de tent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen