Sfeerimpressie multicultureel festival “Wereldwijd” Loon op Zand

Op het terrein bij Jongerencentrum “De Kuip” en Scouting Pastoor Simonsgroep Loon op Zand werd maandagmiddag 21 mei het multiculturele festival “Wereldwijd” gehouden.

Het door stichting Wereldwijd Loon op Zand georganiseerde festival stond volop in het teken van eten, drinken, muziek, zang, dans, en cultuur uit alle delen van de wereld. De sfeer op het festival was zeer gemoedelijk en mede dankzij het zeer mooie weer was er een prima opkomst.

Live optredens waren er van Ibiza Breeze met zangeres Bianca en gitarist Ruud, de Waalwijkse band Time Out en het festival werd besloten door heerlijke Afrikaanse klanken van Makali.

Ook was er een optreden van rapper Adnan uit Kaatsheuvel. Hij is gevlucht uit Syrië en woont pas sinds kort in Nederland. Door zijn rap kan Adnan zijn gevoelens en emoties uiten. Daarom ‘rapt’ hij zijn teksten deels in het Arabisch en deels in het Nederlands.

Vrienden van Wereldwijd

Wereldwijd is een kleinschalig festival wat probeert met kleine gelden en weinig fondsen om mensen met elkaar te verbinden. Door vriend te worden van Wereldwijd steunt u de stichting en hun activiteiten. U kunt kiezen uit vier verschillende versies:

– Brons: € 10,00
– Zilver: € 20,00
– Goud: € 50,00
– Platina: € 100,00

Ga naar www.wereldwijdloonopzand.nl voor meer informatie.

 

gallery
46825
Sfeerimpressie multicultureel festival “Wereldwijd” Loon op Zand
Op het terrein bij Jongerencentrum “De Kuip” en Scouting Pastoor Simonsgroep Loon op Zand werd
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/46825/sfeerimpressie-multicultureel-festival-wereldwijd-loon-op-zand/
2018-05-21T17:28:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2018/05/21163833/DSC_4106.jpg
Nieuws