Feestelijke hondendag Animal Center Kaatsheuvel

Foto: Animal Center

Kaatsheuvel – Animal Center organiseert een gezellig hondenfeest! Kom langs op zaterdag 12 mei bij Animal Center in Kaatsheuvel en geniet van een leuk en inspirerend dagje uit samen met je trouwe viervoeter.

Tijdens de hondendag zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven in en om de winkel. Laat een prachtige foto maken van je hond bij de professionele fotograaf. Je ontvangt een gratis zwart-witfoto van 9 x 15 cm. Speel gratis het spel Rad van Fortuin en win een leuke prijs. Altijd prijs!

Kom samen met je hond langs bij de Pets Health dierenarts voor een gratis gezondheidscheck. Laat je hond genieten van overheerlijke hapjes en laat de nagels gratis knippen in onze trimsalon.

Zeker in de zomermaanden is het belangrijk om je hond goed te beschermen tegen vlooien en teken. Kom daarom langs tijdens de hondendag en profiteer van een gratis behandeling met Frontline tussen 11.00 en 16.00 uur. Kortom, de hondendag bij Animal Center in Kaatsheuvel wordt beestachtig gezellig. Een leuk uitje voor het hele gezin! Bovendien profiteer je de hele dag van de beste aanbiedingen voor uw hond.

Animal Center is een grootschalige dierenwinkel, met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon en bovendien een Dogwash waarin je gemakkelijk je hond kunt wassen en drogen.

Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatsheuvel. Meer informatie en online shoppen op www.animalcenter.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen