In Kaatsheuvel bloeit iets bijzonders op!

Foto: Vossenberg

Maasduinen werkt hard aan het nieuwe Park Vossenberg in Kaatsheuvel: zelfstandig wonen en leven, met alle zorg die nodig is dichtbij.

Er komen 150 woningen maar het park is veel meer dan woningen: een dorpshart, met veel groen, met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en dingen te ondernemen. Er komt een visvijver, een speeltuin, een nieuw moestuincomplex en een kapel als kloppend hart.

Dit voorjaar opent Park Vossenberg haar moestuinen waar jong en oud samen tuiniert. De moestuinen bestaan uit individuele moestuinen en een gezamenlijke tuin: de samentuin. De samentuin staat voor samen tuinieren en samen genieten. De buurt, bewoners, familie, kinderen uit de buurt of van scholen: iedereen is van harte welkom in de samentuin. Om mee te tuinieren of gewoon voor een gezellig praatje. Een tuin waar iedereen samen kan zijn, wanneer je zelf tijd en zin hebt! Inschrijven voor een eigen moestuin is mogelijk, ook wanneer u wel van tuinieren houdt maar u zich niet vast wil leggen, dan bent u van harte welkom in de samentuin!

Schrijf je in voor je eigen moestuin op Park Vossenberg. Er zijn tuinen van 50 m2 voor 30 € per jaar of 100 m2 voor 50 € per jaar. Ook wanneer je interesse hebt in de samentuin, of ideeën hebt met een vereniging, school of ondernemers, neem dan contact met ons op. Geef je voorkeur op bij [email protected] of bel naar 0416-541300 en/ of kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 16 april 2018 om 19.00 uur bij de Vossenberg, Antoniusstraat 1, Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen