Spinningmarathon Family Fit Healthcenter brengt € 2334,50 op voor Team Finnspiration en Villa Joep

Foto: Family Fit Healthcenter

Op zaterdag 17 maart hebben de deelnemers van de Spinningmarathon zich letterlijk 4 uur in het zweet gewerkt. De grote zaal van sportcentrum Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel was feestelijk versierd.

Deelnemers en publiek hebben genoten van een topsfeer. Instructeur en organisator Michel de Graauw heeft zelf 4 uur meegefietst. Ook instructeur Hans Mandemakers heeft een uur les gegeven. Afwisselend werd de fiets naast de instructeur gevuld door de ouders van Finn, de brandweermannen en Mark Stams namens Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom kinderkanker.

In totaal is er door alle deelnemers samen 164 uur gefietst! Hun doel was die dag zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor Team Finnspiration en Villa Joep. Het was een zeer geslaagde dag! Alle deelnemers hebben op hun manier hun steentje bij gedragen. De één met 1 uur fietsen, de andere 2 of 3 uur en een deel van de fanatiekelingen zelfs de volle 4 uur.

Het eerste uur van de marathon deden er zelfs 3 brandweermannen uit team “De Vliegende Herten voor Duchenne” uit Meern en John en Johan van Team Finnspiration mee in brandweeroutfit.

Om 14.00 uur werd de totaalopbrengst bekend gemaakt. Een prachtig bedrag van maar liefst 2334,50 euro voor de 2 goede doelen. Finn van Team Finnspiration mocht de cheque samen met zijn moeder Femke zelf vol trots in ontvangst nemen.

De foto’s van het evenement zijn te bekijken op de facebookpagina van Family Fit Healthcenter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen