Spinningmarathon voor Team Finnspiration en Villa Joep bij Family Fit Healthcenter

Foto: Famlily Fit Healthcenter

Op zaterdag 17 maart is er bij Family Fit Healthcenter een 4-uur durende spinningmarathon. Met maar liefst 50 fietsen wordt er gefietst in de grote zaal en belooft het weer een spetterend evenement te worden. De opbrengst van de Spinningmarathon komt volledige ten goede aan de doelen Villa Joep en Team Finnspiration.

Villa Joep

Een stichting die zich ten doel stelt om kinderen te genezen van Neuroblastoom kanker. Voor het onderzoek is veel geld nodig. Deze kostbare onderzoeken naar neuroblastoom kanker hebben al mooie resultaten opgeleverd maar er is meer onderzoek nodig zodat we met de juiste medicijnen in de toekomst meer kinderen kunnen genezen. Kijk ook eens op www.villajoep.nl

Team Finnspiration

Team Finnspiration is opgericht door Femke en Patrick de Jong. Hun zoon Finn heeft Duchenne. Een ernstige spierziekte waarbij spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Onderzoek naar deze ziekte is hard nodig. Kijk ook eens op www.finnspiration.nl

Wie kunnen er meedoen?

Zowel leden als niet-leden van Family Fit Healthcenter kunnen deelnemen aan deze actie. Schrijf je in bij de receptie van Family Fit Healthcenter. Je kunt mee fietsen van 10.00 -14.00 uur. (10 euro per uur). De volle 100% van al het deelname en sponsorgeld gaat naar Villa Joep en Team Finnspiration. ‘Samen kunnen we dit doen, samen moeten we dit doen!’ Iedereen bruist van energie om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Wil jij ook dit fantastische evenement meebeleven en de sfeer proeven?

Kom kijken of doe mee op zaterdag 17 maart 2018. Je bent van harte welkom! Meer informatie bij Family Fit Healthcenter, Poolsestraat 14, 5171 DP Kaatsheuvel. Tel. 0416-540000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen