Buurtlunch AH Kaatsheuvel doorslaand succes

Foto: AH Kaatsheuvel

Op donderdag 11 januari werd er geluncht in de Albert Heijn in Kaatsheuvel. Deze lunch werd georganiseerd door het winkelteam om de verbondenheid tussen winkel, klant en buurt op een mooie manier vorm te kunnen geven.

Het initiatief werd flink gewaardeerd. Er moest zelfs een aanmeldingsstop plaatsvinden omdat het grote aantal gasten anders niet zou passen. De mensen die zich later hebben aangemeld, worden binnenkort benaderd voor een lunch. Uiteindelijk waren er deze middag 65 gasten om gezellig te komen eten en drinken bij de Albert Heijn Kaatsheuvel. En uiteraard om gezellig bij te praten met andere aanwezigen, want dat is minstens zo belangrijk als het eten en drinken.

“Ik vind het geweldig dat wij dit mogelijk kunnen maken voor onze klanten en de mensen uit onze buurt”, aldus supermarktmanager Jan den Hartog. “En alleen al de dankbaarheid die alle gasten na afloop aan ons persoonlijk toonden, zorgt ervoor dat we dit soort initiatieven willen blijven doen. De collega’s die hebben meegeholpen hebben er net zoveel van genoten als de gasten.”

Behalve de lunch voor de mensen die er deze middag niet bij konden zijn, staan er op korte termijn nog wat meer activiteiten in de Albert Heijn in Kaatsheuvel gepland. Zo zal er een stamppot avond komen en er zullen ook wat activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Houd de facebookpagina van Albert Heijn Kaatsheuvel in de gaten om op de hoogte te blijven van de activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen