Geniet en zing met Seniorenkoor Zang en Vriendschap

Foto: Seniorenkoor Zang en Vriendschap Kaatsheuvel

Uitnodiging voor de openbare repetities van het Seniorenkoor speciaal op 4 & 11 september.

Seniorenkoor Zang en Vriendschap is een gezellig en vriendschappelijk actief koor voor senioren in Kaatsheuvel e.o. dat is opgericht in april 1973, een lange historie dus. Wij zingen van licht klassiek tot hedendaagse muziek die lekker klinkt en de meeste zijn ook gemakkelijk mee te zingen. Niet alleen Nederlands maar ook vele andere talen, want als men de vreemde taal niet machtig is wordt ze herschreven in een Nederlandse tekst die klinkt alsof het de gezongen taal is.

Het koor staat open voor leden vanaf 50 jaar en is aangesloten bij de “LOVOK” wat betekent ; Landelijke Organisatie Van Ouderenkoren. Zolang als we kunnen zullen we 3 stemmig repertoire in blijven studeren, maar daar zijn 3 stemgroepen voor nodig, bij alle drie kunnen we nog stemmen gebruiken. Om het geheel in goede banen te leiden is de dirigent Theo van der Aa al weer 10 jaar bezig en al 8 jaar samen met de toetsenist Jos de Wit voor de begeleiding. Af en toe wordt het koor extra bijgestaan door het duo van Yoska, Leny en Leo Buswijller.

Het koor heeft dit najaar een prachtig programma van optredens. Op 20 september beginnen we in Het Koetshuis in Waalwijk. Daarna gaan we op 17 oktober naar Mater Misericordiae in Tilburg en op 24 oktober naar Sint Antonius in Heusden. Vervolgens maken we ons op voor een korenmiddag op 15 november in Lieshout, waar we met een aantal andere LOVOK koren gezellig samen zingen om te horen hoe we ervoor staan ten opzichte van andere gelijkgestemde koren in Noord-Brabant, om daarna al weer op te treden bij ZC Eikendonk in Waalwijk op 22 november. Vervolgens gaan we ons opmaken voor de kerstoptredens in december, op de 13e voor KBO in Chalet Fontaine en op de 24e in Drunen in ZC de Zandey.

Hebben we uw interesse gewekt, hou je van samen zingen, kom dan gezellig langs, luisteren of gewoon lekker mee proberen te zingen mag ook. We repeteren op maandagmiddag van 14:30 uur tot 16:30 uur in de Theaterzaal van het Klavier. Aanmelden hoeft niet maar mag wel op 0416-275118 voor informatie. Wil je alvast een indruk hebben van het koor, kijk dan op sk-zangenvrienschap-kaatsheuvel.webklik.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen