Meer sfeer rond de kerst dankzij VU en Ambianze Kaatsheuvel

Foto:

Kerstmis is het fijnste feest. Het huis wordt op z’n mooist versierd, in de keuken worden prestaties geleverd van de eerste orde. Iedereen geniet mee. U geniet het meest als u het helemaal op uw eigen manier aanpakt. Waarom zou u niet eens iets anders neerzetten dan die geijkte groene kerstboom in het hoekje?

Alternatieve Kerstboom

Op maandagavond 21 november kunt u bij de VU Kaatsheuvel ideeën opdoen voor een alternatieve kerstboom. Deze kerstboom wordt met behulp van een stapeltechniek gemaakt van takken. De gebruikte materialen zijn dusdanig houdbaar dat deze mooie decoratie de hele decembermaand een blikvanger is in uw huis. Tijd: 19:15 – 21:45 uur, locatie Ambianze Bloem en Sfeer.

Gezellige Kerstcreatie

Nog meer kerstsfeer? Op woensdagavond 23 november biedt VU Kaatsheuvel u de mogelijkheid om een leuke kerstcreatie te maken. Op een houten boomschijf gaan we aan de slag met allerlei (kunst) kerstdecoraties. U kunt naar eigen wens iets heel moois maken. Zo heeft u een originele creatie voor in huis of een uniek cadeautje om iemand met de kerstdagen te verrassen.
Tijd: 19:00-21:30 uur, locatie van Haestrechtcollege.

Meer informatie vindt u op de website www.vukaatsheuvel.nl. U kunt zich aanmelden via de website of telefonisch op maandag- woensdag- en vrijdagochtend tussen 9 en 12 uur 0416 283104.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen