Sinterklaas krijgt het druk in Kaatsheuvel

Jan Stads / Pix4Profs
Jan Stads / Pix4Profs
Foto: Jan Stads / Pix4Profs

Nadat Sinterklaas is aangekomen in ons land komt hij op zondag 13 november naar Kaatsheuvel. Vrijwilligers van SSK zijn al druk bezig met de voorbereidingen om het ook dit jaar een waar schouwspel te maken.

De stoet vertrekt ± 17:00 uur vanaf het Wilhelminaplein en trekt dan zo via de Van Heeswijckstraat – Gasthuisstraat – Leo XII straat – Mgr. Völkerstraat – Hoofdstraat – Raadhuisstraat naar het Anton Pieckplein. Waar DJ-piet hem al staat op te wachten. Na het welkomstwoord van de burgemeester zal onze Muziekpiet samen met de danseressen van Familyfit zijn liedjes ten gehore brengen. Aansluitend volgt een lasershow.

Op zaterdag 26 november is er Pietengym in het centrum van Kaatsheuvel. Na een aantal jaren op 1 locatie te hebben gezeten met de Pietenschool is het nu tijd voor actie! Tussen 12:00 en 14:00 uur kunnen kinderen bij diverse winkels in het centrum van Kaatsheuvel hun kracht, balans, uithoudingsvermogen en handigheid testen. Zie voor uitgebreide info de site van Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel. Deze activiteit is in samenwerking met Shoppen in Kaatsheuvel.

Op zondag 27 november is in de Theaterzaal van Het Klavier het Muziekfeest van de Sint. DJ-piet, Muziekpiet, de Pietenband en de danseressen van Family Fit Healthcentre zullen hun kunsten tonen. De toegang is gratis! Kaarten zijn vanaf 14 november te verkrijgen bij “Bij Anton” Maximaal 5 kaarten per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen