Wie, wat, waar en wanneer?

Foto: Heemkundekring “De Ketsheuvel”

De documentatiegroep van de heemkundekring “De Ketsheuvel” doet onderzoek naar de rijke historie van de gemeente Loon op Zand. Zij maakt daarbij gebruik van diverse archieven.

Fotomateriaal vormt daar in een groot aantal gevallen een welkome hulpbron bij. Vaak is niet bekend wie of wat er op de foto staat en waar en wanneer de foto is genomen. Samen met de Duinkoerier en Loonopzand.nieuws.nl willen we dan ook een 14 daagse foto plaatsen en daarbij de hulp inroepen van onze lezers en hopen op een grote medewerking van de inwoners van de gemeente Loon op Zand en daarbuiten. Hierbij fotonr 1617, een zeer oude foto van een waarschijnlijk fabrieksgezelschap daar er mannen op staan met een voorschoot aan en kijkt u eens in de ruit of u het gebouw herkend.

Wij hebben geen enkele idee waar, wanneer en wie er op de foto staan. Kunt u ons verder helpen en heeft U informatie op de getoonde foto dan kunt u reageren via onze secretaris: [email protected] of www.deketsheuvel.nl

U kunt ook een briefje afgeven bij Marc Slot, Kempenland 4 of Kees Grootswagers, Dr. Ariënsplein 2. Helaas is op fotonr 1616 geen enkele reactie binnen gekomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen