Madrid, Caravaggio, Bach en menselijke karakters; lezingen van VU Kaatsheuvel

Foto: Pixabay.com

De VU Kaatsheuvel is bekend vanwege haar grote aanbod aan cursussen en workshops. Minder bekend is het programma aan lezingen dat jaarlijks wordt georganiseerd in het Van Haestrechtcollege te Kaatsheuvel.

Programma

  • Op dinsdag 18 oktober een luchtige en interactieve lezing “Menselijke karakters, zo herkenbaar”, door lichaamsgericht psychotherapeut Hester de Vries, aanvang 19.30 uur.
  • Op woensdag 19 oktober een lezing met veel prachtige beelden over ” Rome en Caravaggio, de eeuwige stad en diens kunstschilder” door Rome kenner en reisleider Martin Bertels, aanvang 20.00 uur.
  • Op dinsdag 8 november een boeiende lezing over een onsterfelijke componist “Johann Sebastian Bach. Begin en einde van alle muziek” door muziekhistoricus Joop van Velzen, aanvang 19.30 uur.
  • En op woensdag 9 november een lezing over een stad die alles heeft ” Madrid, fijne stad vol bezienswaardigheden”. Tonny Egberts, docente Spaans en reisleider geeft u op inspirerende wijze een goed beeld van de vele culturele en historische aspecten van de Spaanse hoofdstad. Aanvang 20.00 uur.

Meer informatie over de lezingen vindt u op de website www.vukaatsheuvel.nl. Als u één of meer lezingen wilt bijwonen kunt u zich via deze website aanmelden. U ontvangt een bevestiging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen