Talen leren (en nog veel meer) bij VU Kaatsheuvel

Foto: Pixabay

Tijdens de Open Avond op 5 september jl. presenteerde de VU zich als vanouds met een uitgebreid cursusprogramma voor het najaar 2016. Een vast onderdeel van het cursusprogramma is het leren van vreemde talen.

Ook dit jaar zijn dit weer taalcursussen voor beginners en gevorderden in de Engelse, Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse taal.
De taalcursussen worden gegeven in het Van Haestrechtcollege en starten begin oktober. De cursus Engels voor beginners is volgeboekt, voor de andere taalcursussen kunt u zich nog inschrijven. Maar de VU biedt nog veel meer workshops, lezingen en cursussen aan.

Op korte termijn starten er o.a.zanglessen, fotografielessen en kookcursussen. Bijzonder is de Eetbare planten en kruidenwandeling in ’s Hertogenbosch ( 9 oktober) en de lezing Menselijke karakters, zo herkenbaar ( 18 oktober). Het volledige cursusaanbod van de VU vindt u in de onlangs verspreide cursuskrant en natuurlijk op de website www.vukaatsheuvel.nl. U kunt zich desgewenst via de website meteen inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen