Cursussen computerwerkgroep najaar 2016

Foto:

In de digitale wereld is er de laatste jaren veel veranderd. De overheid, instanties, banken en bedrijven gaan er steeds meer vanuit dat u met de computer, tablet of smartphone kunt omgaan; u kunt niet meer zonder!

De cursussen die vanaf 4 oktober worden aangeboden spelen hier op in. Alle cursussen zijn toegankelijk voor 50plussers, ook als u géén lid bent van SeniorenVereniging Loon op Zand.

U kunt vanaf week 40 bij ons terecht voor de cursus iPad (7 lessen, start dinsdagochtend 4 oktober), voor de cursus Android tablet (7 lessen, start donderdagochtend 6 oktober) én voor de cursus Android smartphone (6 lessen, start woensdagochtend 5 oktober). Heeft u Windows 10 op uw computer en wilt u uitleg krijgen over de verschillen met Windows 7 óf 8, ga dan naar de cursus Snel kennismaken met Windows 10 (5 lessen, start vrijdagochtend 7 oktober). Let op: Dit is géén beginnerscursus.

Werkt u al met Photoshop Elements of heeft u dit programma op uw computer en u wilt uitleg krijgen over de vele mogelijkheden die dit programma biedt om uw foto’s te bewerken, schrijft u zich dan in voor de cursus Photoshop Elements (5 lessen, start dinsdagmiddag 4 oktober). De cursussen worden gegeven in de Gerlachushof in De Venloene. In de Herfstvakantie zijn er geen lessen.

Voor uitgebreide informatie over elke cursus kunt u terecht op de Open Avond op woensdag 21 september van 18.30 tot 20.00 uur in De Venloene óf ga naar onze website: www.kboloonopzand.nl en kijk bij Computerwerkgroep. U kunt op de website ook online inschrijven tot uiterlijk maandag 26 september. Heeft u nog meer informatie nodig, neem dan contact op met Laura Huibers, tel. 0416 361615, e-mail: [email protected]

Aankondiging Open Avond affiche

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen