VU Kaatsheuvel organiseert een lezing over Rome, de eeuwige stad!

Colosseum in Rome
Colosseum in Rome
Foto: en.wikipedia.org

Martin Bertels, kenner van Rome en organisator van trips naar Rome verzorgt voor VU Kaatsheuvel een lezing verspreid over twee avonden over zijn geliefde stad Rome, een duizendjarig rijk en bakermat van de westerse cultuur. Maar ook een moderne wereldstad met prachtige historische monumenten en grote gezellige pleinen waar het goed toeven is.

Deze twee avonden nemen u mee op reis terug in de tijd langs grote namen, bekende bouwwerken en wereldberoemde kunst. Voor wie er geweest is, een reis van veelzijdige herkenning, voor anderen een van fantasierijke verbeelding. Bertels bespreekt de hoogtepunten van ruim 2500 jaar bouwkunde, beeldhouwkunst en schilderkunst.

De lezingen zijn in twee delen. Kunt u maar op een van de twee avonden dan zijn ze ook elk afzonderlijk de moeite waard. Meer informatie over de inhoud vindt u op de website www.vukaatsheuvel.nl. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de lezingen. De toegang bedraagt euro 3,-

De lezingen vinden plaats in het Van Haestrechtcollege te Kaatsheuvel op woensdag 5 en woensdag 19 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen