Inloopavond werkzaamheden A59 Drongelens Kanaal

Foto: Airpro

Bouwcombinatie Colijn/Rasenberg organiseert woensdag 14 september van 18.00-20.00 uur een inloopavond voor omwonenden over de geplande werkzaamheden aan de A59.

Deze vindt plaats in het informatiecentrum bij afslag 37, Waalwijk Oost. De bouw van het nieuwe viaduct over de Hoogeindse Rondweg en de brug over het Drongelens Kanaal zijn bijna voltooid. In de weekenden van 23 september en 7 oktober worden het nieuwe viaduct en de nieuwe brug aangesloten op de bestaande A59. Tijdens de inloopavond hoort u wanneer deze in gebruik worden genomen.

Weekendwerkzaamheden
Tijdens het eerste weekend wordt de noordelijke rijbaan van de A59 aangesloten op de tijdelijke brug (rijrichting ‘s-Hertogenbosch naar Zierikzee). Gedurende het tweede weekend wordt de zuidelijke rijbaan verbonden met de bestaande A59 (rijrichting Zierikzee naar ‘s-Hertogenbosch). Na de weekendwerkzaamheden wordt de tijdelijke wegomlegging opgeruimd en vindt er een aanpassing plaatst aan de Hoogeindse Rondweg en het naastgelegen fietspad.

Vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Loop dan binnen tijdens de inloopavond op 14 september van 18.00 en 21.00 uur. Medewerkers van Bouwcombinatie Colijn/Rasenberg geven u graag meer informatie over de uitvoering van de werkzaamheden.

Meer informatie
Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u toch geïnformeerd worden? Kijk dan voor meer informatie op de volgende websites: www.rasenberginfra.nl of www.rws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen