Gezocht vrijwilligers voor de 80 van de Langstraat

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

De 80 van de Langstraat begon ooit als kleinschalige wandeltocht met 168 startende deelnemers. Nu, 35 jaar later, is De 80 uitgegroeid tot een fenomeen. Dit alles dankzij een doelgerichte werkwijze, het vertrouwen van lopers, de inzet van honderden vrijwilligers en een niet aflatend enthousiasme van toeschouwers.

Ondersteuning met Sponsoring
Het kriebelt weer, de organisatie is achter de schermen hard aan het werk. Dit jaar zijn we op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Op de website staan diverse vacatures (www.80vandelangstraat.nl/vrijwilligers). We zijn naarstig op zoek naar mensen die de werkgroep sponsoring willen ondersteunen. Voor diverse posten zoeken we vrijwilligers die de lopers voorzien van een natje of een droogje én motiveren zodat de lopers weer verder kunnen.

Verkeersregelaars
Daarnaast zijn we op zoek naar verkeersregelaars voor de Mini 80. Scholing wordt door ons (gratis) geregeld. Op de zaterdagmiddag bij de Mini 80 (dit jaar jubileum dus extra feestelijk) zoeken we vrijwilligers die posten willen bemannen, helpen met het een of ander en zo de kinderen een feestelijke middag willen bezorgen. Werktijden en inzet uiteraard in overleg.

Aanmelden
Actief zijn voor De 80 is erg leuk. Lijkt het je wat? Schrijf je in via de website www.80vandelangstraat.nl/vrijwilligers of stuur een mailtje naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen