Casade sloopt deel vervallen pand Gasthuisstraat in Kaatsheuvel

Foto: Google Streetview

Er komt snel een einde aan de onveilige situatie in de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Wooncorporatie Casade wordt binnenkort eigenaar van voormalig schoenfabriek Napolina en start volgende week met de sloop van het voorste gedeelte van het gebouw. Hiermee geeft zij gehoor aan het verzoek van de gemeente Loon op Zand om voor 5 september te zorgen voor een veilige omgeving.

Start sloop 25 augustus
“Omdat de constructie van de voorgevel in een zeer slechte staat is, slopen we een deel van het pand” vertelt Pepijn van Kuppeveld, projectleider bouw bij Casade. “Om de veiligheid te waarborgen plaatsen we na de sloop een afscheiding om het terrein. De overlast die al jarenlang voor onrust zorgt in de buurt wordt hiermee opgelost.” Hoefnagel Totaalbouw start op dinsdag 25 augustus met de sloopwerkzaamheden. De direct omwonenden zijn inmiddels door Casade geïnformeerd.

Planvorming percelen
De grond die vrijkomt ter hoogte van Gasthuisstraat 35/37 sluit aan op stukken grond die Casade al bezit. Wat op deze percelen precies gerealiseerd gaat worden is nog niet bekend. Casade gaat, in samenwerking met Hoefnagel en de gemeente Loon op Zand, de komende periode de planvorming opstarten.

Reacties

article
17413
Casade sloopt deel vervallen pand in Kaatsheuvel
Er komt snel een einde aan de onveilige situatie in de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Wooncorporatie
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/17413/casade-sloopt-deel-vervallen-pand-gasthuisstraat-in-kaatsheuvel/
2015-08-19T11:15:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/08/19111348/casade-gasthuisstraat-e1439975652488.jpg
Nieuws