Kindje per traumahelicopter naar UMC Nijmegen na val uit stoel op camping Droomgaard in Kaatsheuvel

Foto: Stefan Jason Dancewicz

Zondagavond is op camping Droomgaard in Kaatsheuvel een kindje uit een kinderstoel gevallen en zeer ongelukkig terecht gekomen. Het kindje is daarbij zeer ernstig gewond geraakt. Met grote spoed is het slachtoffer per traumahelikopter naar het Radboud UMC in Nijmegen vertrokken.

Hulpdiensten gewaarschuwd
Het slachtoffertje viel achterover en viel daarbij vermoedelijk op zijn hoofd. Medewerkers zagen dat het ernst was en waarschuwden direct de hulpdiensten. Op het ongeval kwamen twee politiewagens, twee ambulances en een traumahelikopter af. Die laatste is in de omgeving geland. Personeel van de camping hield andere campinggasten op afstand zodat de hulpdiensten ongestoord hun werk konden doen. De ouders van het kindje zijn intussen ook naar Nijmegen vertrokken om hun kindje bij te staan.

Uitzonderlijk 
Alleen in heel uitzonderlijke gevallen, bij de grootste spoed, worden slachtoffers per traumahelikopter naar een ziekenhuis wordt gebracht.

Reacties

article
16497
Kindje per traumahelicopter naar UMC Nijmegen vanuit Kaatsheuvel
Zondagavond is op camping Droomgaard in Kaatsheuvel een kindje uit een kinderstoel gevallen en zeer
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/16497/kindje-per-traumahelicopter-naar-umc-nijmegen-na-val-uit-stoel-op-camping-droomgaard-in-kaatsheuvel/
2015-08-09T20:02:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/08/09200015/traumaheli-KH-e1439143336498.jpg
Nieuws