Fietser krijgt klappen op Halve Zolenpad Waalwijk, aanleiding onduidelijk

Foto: Google Streetview

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt tijdens een vechtpartij op het Halve Zolenpad in Waalwijk. Een 19-jarige Oosterhouter belandde in het ziekenhuis door een mishandeling. Om nog onduidelijke redenen werd hij mishandeld door iemand die deel uit maakte van een grotere groep jongeren.

Volgens de politie vond het geweld plaats op zondag 9 augustus 2015 om 00.20 uur bij het fietstunneltje onder de Midden Brabantweg (N261). Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin vanuit de richting Sprang-Capelle richting Waalwijk. Bij het fietstunneltje passeerden zij een groep jongeren die nogal luidruchtig waren. De dader kwam achter het stel aangerend. Aan de andere kant van het fietstunneltje (Professor Asserweg) van zijn fiets geslagen. Het slachtoffer viel daarbij van zijn fiets en kwam met zijn hoofd op de stoeprand terecht. Hierna kreeg hij nog een stomp in het gezicht. Zijn vriendin bleef bij het geweld ongedeerd.

Onderzoek
De 19-jarige Oosterhouter was aanspreekbaar maar klaagde over misselijkheid. Bovendien was hij enigszins verward. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn medische verzorging had prioriteit. Hij kon daarom nog geen aangifte te doen. De politie is al wel een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuige gesproken. Er is op dit moment nog niemand aangehouden vanwege de mishandeling.

Eerdere mishandeling
Een dag eerder heeft er op het Halve Zolenpad ook een mishandeling en beroving plaatsgevonden. Of deze zaken iets met elkaar te maken hebben is onduidelijk.

Lees ook: Laffe straatroof langs Halve Zolen Pad bij Sprang-Capelle

 

Reacties

article
16443
Fietser krijgt klappen op Halve Zolenpad Waalwijk, aanleiding onduidelijk
Een man is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt tijdens een vechtpartij
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/16443/fietser-krijgt-klappen-op-halve-zolenpad-waalwijk-aanleiding-onduidelijk-2/
2015-08-09T11:07:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/08/09090706/Fietstunnel-Waalwijk-e1439111898129.jpg
Nieuws