Heijmans draagt Het Klavier in Kaatsheuvel over aan gemeente

Foto: Facebook Bruisend Dorpshart

Vrijdagochtend vond de oplevering van Het Klavier plaats. Dit laat de gemeente in een persbericht weten. Wederom een belangrijke mijlpaal in de realisatie van het Bruisend Dorpshart in Kaatsheuvel. In het bijzijn van betrokken zakelijke relaties tekenden Jeroen de Bekker (directeur Heijmans) en Wim Luijendijk (burgemeester van Loon op Zand) de overdrachtsdocumenten. Vanaf vrijdag is de gemeente eigenaar van Het Klavier.

Ingebruikname
Maandag 5 oktober nemen de gemeente, Bibliotheek Midden-Brabant, ContourDeTwern en een tiental verenigingen het gebouw in gebruik. Op 23 oktober staat de officiële opening op de agenda, gevolgd door een open dag op zaterdag 24 oktober.

Eerste steen
Op 24 mei 2014 startte de bouw van het multifunctionele centrum in Kaatsheuvel. Op 21 november werd de eerste steen gelegd en de naam ‘Het Klavier’ onthuld. Op 16 december bereikte de bouw het hoogste punt. De komende maanden wordt er binnen het gebouw nog gewerkt aan vaste inventaris, diverse installaties en wordt het meubilair geplaatst.

Het Klavier: multifunctioneel centrum
In dit ‘huis van de gemeente’ vinden bestuurs- en verenigingsbijeenkomsten plaats, maar ook theater- en muziekvoorstellingen. U kunt er op doordeweekse dagen zowel uw paspoort als uw bibliotheekpas aanvragen of boeken lenen. Ook de organisatie voor maatschappelijke diensten ContourdeTwern zal voortaan in dit gebouw te vinden zijn. Wilt u hier graag iets eten of drinken? Ook dat kan straks. De auto parkeert u gratis in de nabije omgeving. Zo blijft deze levendige ontmoetingsplek voor iedereen goed bereikbaar.

Meer informatie over het Bruisend Dorpshart tref je op www.bruisenddorpshart.nl

Reacties

article
14314
Heijmans draagt Het Klavier over aan gemeente
Vrijdagochtend vond de oplevering van Het Klavier plaats. Dit laat de gemeente in een persbericht
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/14314/heijmans-draagt-het-klavier-in-kaatsheuvel-over-aan-gemeente/
2015-07-18T13:21:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/07/Bruisend-Klavier-e1437218461532.jpg
Gemeente, Nieuws