Zaterdag 18 juli: Nielson op 3e Negen Pleinen Festijn in de Efteling

Foto: Efteling

 

Op zaterdag 18 juli staat Nielson als gastartiest op de Brink in de Efteling. Heel juli en augustus viert de Efteling de zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Op de negen zaterdagen blijft het park tot middernacht open voor het Negen Pleinen Festijn. Dan ontstaat ’s avonds een zinderende theaterfestival-sfeer met live-entertainment op negen verschillende pleinen.Tevens is er een optreden van Raak! en komen Ralf, Rachel en Julia, bekend van het Junior Songfestival, zingen.

Nielson

Er zijn optredens van méér dan honderd artiesten, acrobaten en muzikanten. Efteling-presentatrice Nana opent de avond om 18.30 uur met een bonte stoet van o.a. Pardoes en Pardijn, Jurgen Freilich, Sleuteliers, Trollen en Elfjes, Oosterse wachters, het Efteling Meezingfestijn met Jelle en Prinses Assepoester met haar prins. Alle attracties zijn geopend en het Sprookjesbos is feeëriek verlicht. Deze zaterdagavonden worden afgesloten met de exclusieve Tiësto Efteling Aquanurashow. Het actuele zomerprogramma is opgenomen in de Efteling-app. Daarmee hoeft niemand een optreden te missen.

Efteling-zomer

De Efteling-zomer duurt van 1 juli t/m 31 augustus. Het park is dagelijks geopend tot 20.00 uur. Lekker veel tijd dus om te genieten van alle nieuwigheden. Bezoekers maken hun allereerste vrije val van 37,5 meter in Baron 1898, de nieuwe, spectaculaire dive-coaster. Wie (nog) niet zo dapper is, komt luisteren naar De Sprookjessprokkelaar, die verhalen vertelt in het Sprookjesbos. Een bezoekje aan de favoriete attracties of één van de parkshows Raveleijn of Sprookjesboom mag niet ontbreken. Efteling Kids Radio zendt negen weken lang regelmatig live uit vanaf hun tijdelijke studio op de Brink. Meer informatie over het zomerprogramma is te vinden op efteling.com/zomer.

 

Reacties

article
13990
Zaterdag 18 juli: Nielson op 3e Negen Pleinen Festijn
  Op zaterdag 18 juli staat Nielson als gastartiest op de Brink in de Efteling.
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/13990/zaterdag-18-juli-nielson-op-3e-negen-pleinen-festijn/
2015-07-16T12:32:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/06/EftelingNegenPleinenFestijnBrink-e1434708463592.jpg
Nieuws