Veel extra banen voor omgeving Waalwijk door nieuw logistiek centrum Bol.com

Foto: website bol.com

Het nieuwe logistiek centrum dat internetwinkel Bol.com gaat bouwen levert duizend banen op voor Waalwijk en omgeving. Dat meldt de internetwinkel donderdagochtend. De bouw moet in 2017 klaar zijn.

Het logistiek centrum wordt gebouwd op bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk.  Bij de opening zal het circa 50.000 vierkante meter grondoppervlakte hebben, vergelijkbaar met zeven voetbalvelden. Eerder dit jaar lekten de bouwplannen al uit met het gerucht dat nieuwbouw twee- tot drieduizend banen zou opleveren.

De distributie van Bol.com wordt op dit moment ook al vanuit Waalwijk geregeld, door Docdata. Ook op de nieuwe locatie zal dit e-commercebedrijf zorgen voor het personeel en de dagelijkse leiding. Verder zal Docdata bol.com ondersteuning verlenen bij de ontwikkeling van innovaties.

Met negen miljoen artikelen en één miljoen bezoekers per dag moet de nieuwbouw ervoor zorgdragen dat het bedrijf ook in de toekomst kan groeien.

“Een eigen center met voldoende ruimte om verder te groeien, zorgt ervoor dat we ons assortiment en diensten zoals ‘Vandaag ophalen’ en ‘Logistiek via bol.com’ kunnen blijven uitbreiden.”, aldus directeur Ropers

Reacties

article
13132
Groot aantal banen extra voor omgeving Waalwijk door nieuw logistiek centrum Bol.com
Het nieuwe logistiek centrum dat internetwinkel Bol.com gaat bouwen levert duizend banen op voor Waalwijk
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/13132/groot-aantal-banen-extra-voor-omgeving-waalwijk-door-nieuw-logistiek-centrum-bol-com/
2015-07-09T11:24:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/07/Bol-e1436433826220.jpg
Nieuws