Ukuleleclub verzorgt gezellig optreden bij Jetlag Studio in Kaatsheuvel

Foto: LOZ Nieuws

Gisteravond heeft Ukuleleclub “String & Things” een geslaagd optreden verzorgd bij Jetlag Studio in Kaatsheuvel. En voor wie denkt dat “ukulele” spelen uit is, die heeft het helemaal mis. De club bestaat uit een vaste kern van zo’n 25 leden maar kan zomaar uitbreiden naar 150 man. De club bestaat intussen al bijna 2 jaar en heeft leden tot in de verre omgeving van Kaatsheuvel.

Muzikaal leider van de club is Toon van Gils, in Kaatsheuvel ook bekend van de muziekwinkel “String & Things – Totally Music”. Hij zegt: ”Het is een instrument wat weer helemaal in is, het is makkelijk te leren, het is voor alle leeftijden  en zelfs mensen die niks met muziek hebben kunnen het bespelen. Dit heeft te maken met de relatief eenvoudige akkoorden die gebruikt worden bij het bespelen van het instrument. Iedereen kan daardoor meedoen.” Toon oefent iedere eerste donderdag van de maand met beginners, iedere derde donderdag donderdag staan de gevorderden op het programma.

Het optreden bij Jetlag Studio was gepland in verband met de muzikale week die momenteel speelt. Vanavond is er een open avond bij Jetlag Studio met als thema: “Hoe gaat dat nou in z’n werk, een cd opname?”

Morgenavond  sluit Kaatsheuvels eigen Present Danger de week af. De ene week nog op Graspop, nu in “Jetlag akoestisch”, waarbij Present Danger op een heel andere manier te horen zal zijn dan gebruikelijk. Openingstijden tijdens deze avonden: 20.00 – 23.00 uur. Voor al deze optredens geldt: VOL is VOL. Helaas is reserveren vooraf niet mogelijk.

Jetlag Studio is een opname studio waar je als muzikant of band in een fijne sfeer opnames kunt maken of kan repeteren in een gezellige repetitieruimte. Muzikanten in wording kunnen er terecht voor gitaar-, basgitaar- of drumlessen. Meer informatie vindt u op www.jetlagstudio.nl

Reacties

article
13121
Ukuleleclub verzorgt gezellig optreden bij Jetlag Studio
Gisteravond heeft Ukuleleclub “String & Things” een geslaagd optreden verzorgd bij Jetlag Studio in Kaatsheuvel.
https://loon-op-zand.nieuws.nl/nieuws/13121/ukuleleclub-verzorgt-gezellig-optreden-bij-jetlag-studio-in-kaatsheuvel/
2015-07-09T10:31:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2015/07/IMG_5535a-e1436430680718.jpg
Nieuws