Werkzaamheden Kraanven Loon op Zand

Foto: Google Streetview

Van Doorn voert volgende week werkzaamheden uit op de Kraanven in Loon op Zand. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van het asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt. Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren, wordt er naast een wegafzetting ook een tijdelijke omleiding ingesteld.

Planning werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 18 oktober t/m woensdag 20 oktober. Alleen tijdens de momenten waarop het asfalt wordt aangebracht zal er een gehele afsluiting zijn.

De asfaltwerkzaamheden zullen in twee verschillende fases worden uitgevoerd zodat de aanliggende woningen en bedrijven per fase maar 1 dag niet bereikbaar zijn. De betrokkenen worden hiervan middels een brief op de hoogte gesteld.

Maandag 18 oktober – van 07.00 uur – 18.00 uur is de kruising Kraanven / Duiksehoef / Blauwloop afgesloten en tevens het doodlopende deel van de Kraanven.
Dinsdag 19 oktober – van 07.00 uur – 18.00 uur is de Kraanven tussen de Blauwloop en de Heideweg afgesloten.
De afsluitingen en omleidingen worden met borden aangegeven. De omleidingskaarten vindt u in de bijlage.

In geval van een calamiteit kunt u tijdens de werkzaamheden contact opnemen met de uitvoerder Arie Pellegrom, via telefoonnummer 0345‑571141.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen