Vervoer naar het stembureau met ANWB AutoMaatje

Foto:

Bent u minder mobiel en wilt u toch graag uw stem uitbrengen bij de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die u graag naar de stembus brengen!

ANWB AutoMaatje biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. ANWB AutoMaatje Loon op Zand heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen dorpsgenoten in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt met eigen auto op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt u naar het stembureau en daarna weer naar huis. U betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk twee werkdagen van tevoren. Neem dan contact op met ANWB AutoMaatje Loon op Zand op via ContourdeTwern [0416-280280] op maandagochtend tot en met donderdagochtend. Zodra zij weten of er een vrijwillige chauffeur beschikbaar is, wordt er duidelijk afgesproken waar u hoe laat wordt opgehaald.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Tweede Kamerverkiezingen gaat u naar www.loonopzand.nl/stemmen. Meer informatie over vervoer naar het stemlokaal vindt u op de pagina ANWB Automaatje.

Bron: Gemeente Loon op Zand

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen