Aangepaste openingstijden gemeente Loon op Zand per 1 januari 2020

Foto: Loonopzand.nieuws.nl

Vanaf 1 januari 2020 hanteert gemeente Loon op Zand aangepaste openingstijden voor telefoon en receptie. U kunt de gemeente bereiken van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij gesloten.

Wel blijft het Servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg vijf dagen per week telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0416 – 289247. Op woensdagavond blijft Het Klavier ook open voor afspraken met Burgerzaken.

Altijd bereikbaar voor spoedgevallen

Voor spoedgevallen blijft de gemeente natuurlijk vijf dagen per week telefonisch bereikbaar, zoals bij onveilige situaties op straat. Voor spoedaanvragen Burgerzaken (aangifte geboorte en overlijden en spoedprocedure rondom reisdocument) gaat de balie op afspraak open op vrijdag tussen 9:00 en 12:30 uur. U kunt daar telefonisch een afspraak voor maken op de dag zelf.

Service op vrijdag

Op vrijdag is een gastheer of gastvrouw in Het Klavier aanwezig om bezoekers de weg te wijzen en te woord te staan. Mensen die op vrijdag de gemeente bellen worden te woord gestaan en geholpen in geval van spoed. Mensen die geen spoedvragen hebben op vrijdag kunnen een terugbelverzoek laten maken. Uiteraard kunnen zij hun vraag ook 24/7 stellen via de website, Buiten Beter app/Meldpunt Woonomgeving en e-mail [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen