Tijdelijke exploitant De Werft en De Wetering

De Wetering
De Wetering
Foto: Streetview

De beoogde exploitant van De Werft en De Wetering, Heton, kan niet direct van start als exploitant bij aanvang van het nieuwe sportseizoen. Op dit moment doorloopt Heton de noodzakelijke vergunningsprocedure. Medewerkers van de Sportbedrijven van de gemeenten Heusden en Oosterhout exploiteren daarom vanaf vandaag tijdelijk beide sportaccommodaties.

Nu Heton niet direct kan starten bij aanvang van het nieuwe seizoen staken de gemeenten Oosterhout en Heusden hun collegiale hand uit. Wethouder Gerard Bruijniks: “Voor ons staat één ding voorop: onze verenigingen en inwoners moeten fijn kunnen sporten in deze gemeente. Goed om te zien hoe we als gemeenten samen het nieuwe sport- en activiteitenseizoen vanochtend van start hebben kunnen laten gaan.”

Tijdelijke exploitatie De tijdelijke exploitatie duurt tot het moment dat de benodigde vergunningen zijn verleend. Op dat moment neemt Heton de exploitatie van de twee sportaccommodaties weer over. Verenigingen en inwoners kunnen gewoon van de faciliteiten gebruikmaken.

Horeca

Gebruikers merken weinig merken van de tijdelijke exploitatie. Omdat er nog geen drank- en horecavergunning is, betekent dit wel dat de horecagelegenheden gesloten zijn totdat de vergunning rond is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen