Leden CPO vereniging Westwaarts tekenen koopovereenkomst

Foto: Henri Boer Fotografie - Gemeente Loon op Zand

Een bijzondere bijeenkomst vrijdag 5 april in de raadzaal van de gemeente Loon op Zand. Maar liefst 16 huishoudens tekenden de koopovereenkomst voor de gemeentegrond van hun woning op Westwaard. De kopers zijn allemaal leden van de CPO-vereniging Westwaarts.

Ook tekenden zij de aannemingsovereenkomst voor de bouw van hun woning. De leden van CPO Westwaarts kunnen nu de financiering voor hun woningen gaan regelen. Zodra die rond is, start de aannemer met de bouwvoorbereiding en rond de zomervakantie begint dan de bouw.

Henri Boer Fotografie – Gemeente Loon op Zand

CPO-vereniging Westwaarts

Westwaarts is vereniging die 22 woningen gaat bouwen in Collectief Particulier opdrachtgeverschap (CPO). De woningen passen goed in de dorps landelijke nieuwbouwwijk Westwaard. “We formuleerden voor het woonveld van de vereniging drie stedenbouwkundige uitgangspunten. Er is zo een variëteit in de woningtypen. Dat maakt dit CPO-project extra bijzonder”, aldus wethouder Gerard Bruijniks.

Meer informatie

Bent je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website Westwaard: www.woneninwestwaard.nl of de website van de CPO – vereniging: www.nieuwbouwkaatsheuvel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen