Projectontwikkelaar Van Wijnen realiseert vier Nul op de meter woningen in Westwaard

Foto: Gemeente

In de duurzame en groene nieuwbouwwijk Westwaard ontstaan in korte tijd vier Nul op de meter woningen. Vertegenwoordigers van de gemeente Loon op Zand en Van Wijnen tekenden maandagmiddag 18 maart de overeenkomst voor de realisatie. De samenwerking tekenden ze ook op symbolische wijze op groeipapier. In het natuurvriendelijke papier zitten zaden van zomerbloeiers. De toekomstige kopers krijgen dit papier bij de koopovereenkomst.

‘Vrij Wonen’

De ontwikkeling betreft een rij van vier zeer energiezuinige koopwoningen. Het ‘Vrij Wonen’ verwijst naar woningen zonder gasaansluiting, beperkte energielast in een vrije omgeving op een ruim kavel. De kavels variëren tussen de 180m2 en 280m2. Wethouder Gerard Bruijniks: “Deze vier Nul op de meter woningen zijn een goede aanvulling op de ontwikkeling van onze duurzame wijk Westwaard.”

Verkoop

De verkoopprijzen variëren tussen de € 259.000,- en € 298.000,- vrij op naam. De verkoop loopt via Van der Zande makelaardij vestiging Kaatsheuvel. François van Bemmel is trots deze woningen te mogen verkopen. “Mooi om te zien dat gemeente Loon op Zand participeert in een duurzame samenleving, met fantastische woningen voor de potentiële kopers” onderstreept de heer Van Bemmel. Tijdens de verkoopavond, op dinsdag 16 april a.s. (17:00 – 19:00 uur) in het kantoor van Van der Zande aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel, vertellen zij geïnteresseerden graag meer over de woningen.

Over Van Wijnen

Ontwikkelende bouwer Van Wijnen begeleidt opdrachtgevers in het hele land vanuit hun decentrale vestigingen bij de ontwikkeling, realisatie en het beheer van grote en kleine bouwprojecten

article
54146
Projectontwikkelaar Van Wijnen realiseert vier Nul op de meter woningen in Westwaard
In de duurzame en groene nieuwbouwwijk Westwaard ontstaan in korte tijd vier Nul op de
https://loon-op-zand.nieuws.nl/gemeente/54146/projectontwikkelaar-van-wijnen-realiseert-vier-nul-op-de-meter-woningen-in-westwaard/
2019-03-19T15:16:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2019/03/19151504/westwaard.jpg
nul op de meter, westwaard
Gemeente, Nieuws, Wonen