Nachtelijke afsluitingen Europalaan

De vervolgwerkzaamheden aan de Europalaan voor het Wisselstrokensysteem verlopen voorspoedig. De kabels en leidingen liggen in de grond.

Vanaf nu wordt er boven de grond gewerkt: het aansluiten van de bekabeling en het plaatsen van de portalen (constructie voor de matrixborden). Voor de veiligheid van weggebruikers worden een aantal werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd.

Data afsluiting nacht

De gemeente sluit de Europalaan acht nachten af voor verkeer van 20:00 tot 6:00 uur. Het gaat om de volgende nachten: 19 t/m 23 november en 26 t/m 28 november.

19 november

Afsluiting Europalaan van Horst tot Heikant. Omleidingsroute: N261 (afslag Europalaan) – Horst – Van Heeswijkstraat – Heikant – Europalaan (richting Dongen)20, 21 november, afsluiting toeritten N261: van Europalaan tot Heikant. Omleidingsroute: N261 (afslag NH hotel) – Bevrijdingsweg – Tilburgseweg – Horst – Van Heeswijkstraat – Heikant – Europalaan (richting Dongen).

22, 23 november

Afsluiting Europalaan van Horst tot Heikant. Omleidingsroute: zie 19 november. Bij uitloop van de werkzaamheden zijn ook de toeritten naar de N261 dicht: van Europalaan tot Horst. De omleidingsroute is in dat geval dezelfde als op 20 en 21 november.

26, 27 en 28 november

Afsluiting Europalaan van Horst tot Heikant. Omleidingsroute: zie 19 november.

Meer informatie

Bezoek de projectpagina voor meer informatie over het Wisselstrokensysteem

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen