Gemeente Loon op Zand zoekt het beste idee voor hulp en zorg

Foto: Gemeente

De beste ideeën komen vanuit de samenleving. Daarom is de gemeente Loon op Zand op zoek naar vernieuwende ideeën uit haar eigen gemeenschap.

De gemeente vraagt inwoners, professionals en maatschappelijke organisaties deel te nemen aan de ideeënwedstrijd. De gemeente zoekt ideeën om zorg en ondersteuning beter en efficiënter in te vullen. Het resultaat is een spannende wedstrijd waarin het publiek beslist welk idee wint.

Uw idee
De gemeente Loon op Zand is op zoek naar nieuwe, zelfvoorzienende oplossingen. Oplossingen die de zorg en hulp efficiënter, menselijker en laagdrempeliger maken. Kortom: ideeën die klaar zijn voor de toekomst.

Iedereen kan meedoen
Iedereen met een goed idee voor de hulp en zorg kan meedoen aan de ideeënwedstrijd. Het maakt niet uit of u in de zorg werkt of een betrokken inwoner bent. De kracht van de samenleving is het fundament van deze wedstrijd. Kijk goed naar uw omgeving en verzin een effectieve oplossing om hulp en zorg te verbeteren.

Ga de strijd aan
Beschrijf uw idee voor hulp en zorg zo kort en concreet mogelijk en stuur het in. Vergeet niet te vermelden hoe u uw plannen wilt realiseren. De gemeente neemt alle inzendingen onder de loep en besluit welke plannen levensvatbaar zijn. Deze mogen door naar de stemronde.

Het publiek stemt!
Tijdens de stemronde barst de strijd echt los. Haal alles uit de kast om de inwoners te overtuigen van de meerwaarde van uw plan. Tijdens een speciale prijsuitreiking maken we de 10 publieksfavorieten bekend. Zij winnen een subsidie om hun idee samen met de gemeente Loon op Zand in de praktijk te brengen.

Stuur uw idee direct in
Kunt u niet wachten om uw idee met ons te delen? De gemeente Loon op Zand stuurt binnenkort een folder met informatie en een antwoordkaart naar al haar inwoners. Stuur deze voor 1 maart 2017 in om mee te doen met de ideeënwedstrijd. Er is geen limiet aan het aantal inzendingen. Deel dus vooral al uw goede ideeën met ons. U kunt ook via de website www.loonopzand.nl/hetbesteidee uw idee indienen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen