Kom naar de Mantelzorg Complimentdag!

Foto:

Zorgt u voor iemand in uw omgeving? Dan bent u mantelzorger!

De gemeente Loon op Zand is trots op haar Mantelzorgers. Daarom organiseert de gemeente op 20 oktober 2016 de Mantelzorg Complimentdag! Op deze dag zet de gemeente haar mantelzorgers graag in het zonnetje.

Locatie en programma
De mantelzorgcomplimentdag vindt plaats bij Party- en Recreatiecentrum De Financiën, Kasteellaan 29, 5175 BC in Loon op Zand. Het programma voor deze dag is opgesplitst in drie delen:

Ochtendprogramma 09:30 – 12:00 uur
Geniet bij aanvang van het ochtendprogramma van een lekker kopje koffie of thee. Daarna heet Wethouder Ligtenberg u welkom. Vervolgens kunt u genieten van het theaterstuk Over de Kopzorg: een voorstelling waar u als mantelzorger een kijkje neemt in uw eigen keuken en waarbij u ook even heerlijk kunt lachen.

Lunch: 12:00 – 13:30 uur
Daarna volgt de lunch. Maar al te vaak schiet een lunch er bij in. Laat staan dat u eens tijdens de lunch een gesprekje kunt voeren. Daarom verdient u vandaag een heerlijke lunch waarbij er voldoende tijd is om aan uzelf te denken en even bij te praten.

Middagprogramma 13:30 – 17:00 uur
In het middagprogramma bieden wij u de gelegenheid om even lekker te ontspannen. U kunt uw handen laten masseren, uw nagels laten verzorgen, schilderen en u kunt een mood-board maken. Tussendoor is er voldoende gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. Vanaf 16:00 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje.

Meld u aan!
Bent u mantelzorger? Meld u zich dan vóór vrijdag 14 oktober aan. Dit kan via www.loonopzand.nl/mantelzorgcomplimentdag of bel met het Servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg via 0416 – 289247. U kunt kiezen of u de gehele dag wilt bijwonen of alleen het ochtendprogramma, de lunch of het middagprogramma (of een combinatie ervan). De keus is aan u!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen