Gemeente Loon op Zand: Wat vindt u van onze visie op wonen in de toekomst?

Foto:

De gemeente Loon op Zand werkt aan een nieuw woonbeleid 2017-2024. In deze visie op wonen staat bijvoorbeeld wat voor soort woningbouw we willen toestaan en/of stimuleren.

Er is ook aandacht voor inspelen op kleinere en oudere huishoudens. Hoe zorgen we ervoor dat er voldoende woningen zijn voor starters, gezinnen, zorgbehoevenden.

Wat vindt u?
We zijn benieuwd naar uw visie op wonen. Tot en met 15 oktober kunt u uw mening geven over de concept-woonvisie. Dat kan op twee manieren:

  1. Per e-mail of brief een schriftelijke reactie te sturen. Hiervoor gebruikt u het e-mailadres [email protected] of het postadres: postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel
  2. Door in te spreken tijdens de informatieavond voor de gemeenteraad op 22 september 2016. Aanmelden hiervoor kan bij de griffie via: [email protected] of 0416 – 289218.

De gemeente verwerkt de reacties in de definitieve woonvisie, die de gemeenteraad op 15 december 2016 vaststelt. In november ontvang je van het college van burgemeester en wethouders een schriftelijk antwoord op je reactie.

De concept-woonvisie
Download de concept-woonvisie (.PDF).

Een papieren versie kunt u ook inzien bij de informatiebalie in Het Klavier. Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel.

Meer informatie
Voor vragen over deze procedure kun je terecht bij Pascale van der Wekken via het mailadres: [email protected] of telefonisch via 0416 – 289111.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen