Kinderboekenweek in het Witte Kasteel

Foto: Bibliotheek Midden-Brabant

LOON OP ZAND – De Kinderboekenweek 2022 heeft als thema ‘Gi-ga-groen’ en wordt in oktober gehouden. De natuur is overal om ons heen en daarom organiseert de Bibliotheek een gezellig voorleesmoment in het kader van dit thema op zondag 2 oktober in het Witte Kasteel. Kom en luister mee naar het verhaal van Fien & Teun!

Marianne gaat voorlezen uit het boek “Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest”. Fien en Teun organiseren een groot verrassingsfeest voor de dieren op de boerderij. Tegelijkertijd passen ze ook op Stip, het huisdier van de buurman. Voor ze het weten zet Stip de hele boerderij op zijn kop en wordt het een dierenfeest om nooit te vergeten!

Na het verhaal mogen de kinderen nog een eigen feesthoedje knutselen. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment in het Witte Kasteel.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 2 oktober
  • Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: het Witte Kasteel, Kasteellaan 17, 5175 BC Loon op Zand
  • Voor wie: voor kinderen tot 6 jaar
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden in de bibliotheek of via [email protected]

De Kinderboekenweek 2022 is gi-ga-groen

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien! Leer over bijzonder dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen