Gehandicaptencarnaval 12 februari

Archieffoto 2019
Foto:

LOON OP ZAND – In de afgelopen 2 jaren kon deze traditionele Carnavalsactiviteit niet doorgaan vanwege Corona. Stichting Verstandelijk Gehandicapten Midden Brabant heeft de draad weer opgepakt, waardoor de doelgroep met mensen met een verstandelijke beperking weer uit kunnen kijken naar een fantastische (mid)dag in de Wetering in Loon op Zand.

Op zondag 12 februari wordt het 38ste carnavalsfeest gehouden. De uitnodigingen worden in de eerste week van januari verzonden naar de bekende adressen voor de doelgroep. Zo’n 100 tot 175 mensen plus begeleiding en vrijwilligers maken hier doorgaans gebruik van. De entree voor de doelgroep bedraagt € 10,- . Ook een lunch, maaltijd en consumpties zijn daarvoor inbegrepen. Voor de begeleiding is de entree gratis.

Op deze dag wordt natuurlijk carnavalsmuziek gedraaid, drumband Prins Maurits (mensen uit de doelgroep) bijt de spits af. Daarna stelen Thom Craane en Joris van Lier het podium. Playbacken (of zelf zingen) is ook altijd populair. Dit gebeurt onder de titel: ‘Voice of Brabant’. Bij deelname krijgen de ‘playbackers’ een diploma mee naar huis

Voor verdere toelichting of vragen: email: [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen