Anton Pieck Zomerfestijn in Centrum Kaatsheuvel

Gezellige drukte in de zomer van 2019 tijdens de Vakantiebraderie – Pasar Malam
Foto: In-Kaatsheuvel.nl

KAATSHEUVEL – A.s. zaterdag en zondag bruist het hele Kaatsheuvelse centrum. Het is een uniek 3 in 1 evenement, waar je per gebied in verschillende sferen komt. Daarnaast is er op zaterdagavond vanaf 20 uur op het Anton Pieckplein gezellige bekende muziek. Dus: voor ieder wat wils!

Het Anton Pieckfestijn: 11 – 17 uur

In de Hoofdstraat en al in Hoofdpoort ga je letterlijk terug in de tijd. Taferelen die doen denken aan Anton Pieck zijn oeuvre. Je ziet leuke attributen en maar liefst 11 oude ambachten. Op verschillende plaatsen kom je straatmuzikanten tegen en we noemen dit SteamPieck Muzieck. De Sint Janskerk is open en op het kerkplein zingen koren of speelt een kleine band. Ook een aantal winkels en winkeliers stralen deze hele leuke sfeer uit. Voor de kinderen zijn er Oud Hollandse spelletjes, waar ze een suikerspin mee kunnen verdienen! Op zaterdag zijn de kunsten te zien van Kindercircus Pinilotta. Daar wil je toch bij zijn met je kids?

Vakantiebraderie: 11 – 17 uur

Op de braderie of in de winkels in de Hoofd- en Peperstraat doe je vast een verrassende aankoop! Of gebruik een van de twee leuke terrasjes en geniet van de muziek! Voor de kinderen is ook hier wat te beleven. Clown Cees zal ze zeker vermaken met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs. En als je dan naar het Anton Pieckplein loopt dan kunnen de waaghalzen in de bungeetrampoline. Hoe hoog kunnen ze?

Pasar Malam: 11 – 20 uur

Op het Anton Pieckplein kom je in een heel andere wereld. Een wereld met kleur, geur en smaak. Indonesische gerechten, lekkernijen en producten van de andere kant van de wereld. Dit zal je een heerlijk vakantiegevoel opleveren en waarschijnlijk ook nog iets moois of leuks voor thuis. Op de grote terrassen brengt de Indorock een fantastisch sfeertje en de Indonesische dans zal je zeker heel leuk vinden. Een drankje en Indonesisch gerecht er bij… genieten maar!

Anton Pieck Zomeravond: op zaterdag 20 – 24 uur

Wat is er leuker om de eerste dag van dit unieke Zomerfestijn relaxed af te sluiten op het Anton Pieckplein met haar grote terrassen en heerlijke bekende muziek. Twice zal de bezoekers boeien met ‘klassiekers’ van verschillend genre. Ze zijn bekend in Brabant en het zal de aanwezigen gegarandeerd bekoren.
A.s. weekend is Kaatsheuvel écht op z’n best. Kom je ook? Kijk ook even op www.in-kaatsheuvel.nl

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen