Prijzen bij Mini-80

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Zaterdag 26 augustus kan een feestdag worden voor deelnemertjes aan de Mini 80 van de Langstraat. Dan vindt bij de Rabobank in Waalwijk de prijsuitreiking plaats van een aantal inschrijfacties via Facebook.

Die zaterdag kunnen de lopers van De 80 en Mini 80 hun startbewijzen al op komen halen voor het weekend van 9 en 10 september. Tussen 12.00 en 17.00 uur zit een team van De 80 klaar om iedereen snel van de benodigde informatie te voorzien. Een week later kan dat op dezelfde tijd en locatie ook nog.

De kinderen die de Mini 80 lopen ontvangen dan tevens een ‘Doeboekje’ met allerlei leuke opdrachten, waarmee opnieuw kans wordt gemaakt op een prijsje.

Om 15.00 uur is de feestelijke prijsuitreiking voor de kinderen die een prijs hebben gewonnen in de diverse wedstrijden rond de Mini 80. Een mooie voorbode voor de route van 5 of 10 kilometer van de Mini 80 die op zaterdag 9 september gelopen wordt. De deelnemertjes wandelen niet alleen, maar komen onderweg diverse activiteiten tegen, waaraan ze kunnen deelnemen, zoals een obstacle run of een lekkere traktatie op de tweede post bij basisschool Pater van de Geld. Er kan nog ingeschreven worden voor dit evenement via de website www.80vandelangstraat.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen