Zwaans Assurantie & Adviesbureau

Adres:

Erasstraat 19
Kaatsheuvel , 5171 VG
Tel. 0416 - 27 33 89

Website:

https://www.zwaans-verzekeringen.nl

De wereld om u heen verandert in snel tempo. Er bestaan steeds meer mogelijkheden om uw financiële huishouding zelf online te regelen. Zo verdwijnen kleine kantoren van banken steeds vaker uit de dorpen. En moet u naar een stad om uw financiële situatie persoonlijk te bespreken met een adviseur.

Wij hechten veel waarde aan onze lokale rol. Dichtbij de mensen, toegankelijk en persoonlijk – in het gedachtegoed van grondlegger Leo Zwaans. Bij ons staat de deur altijd open. Wij kennen u persoonlijk. En dat blijft ook zo.

Zwaans Assurantie & Adviesburo is al 60 jaar een deskundige partner voor zowel bedrijven als particulieren als het gaat om onafhankelijk financieel advies. Voor de meeste mensen zijn financiële producten complex en ingewikkeld. Wij hechten belang aan een heldere uitleg hiervan volgens de geldende gedragsregels voor assurantiekantoren.

In onze verschillende dienstverleningsdocumenten leest u uitgebreid over onze werkwijze:

Dienstverleningsdocument hypotheekvraag
Dienstverleningsdocument pensioenvraag werkgever
Dienstverleningsdocument risico’s afdekken
Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen

Zwaans Assurantie & Adviesburo is aangesloten bij RAIA en wij mogen het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur voeren. Dat betekent onder andere dat al onze medewerkers continue worden bijgeschoold.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen