Uitvaarbegeleiding In Harmonie

Adres:

Oude Lind 35
Tilburg , 5046 AL
Tel. 06 – 24556106

Website:

http://www.uitvaartbegeleidinginharmonie.nl

Verlies van een dierbare door overlijden is een intense persoonlijke ervaring. Geen twee mensen rouwen precies hetzelfde. Iedere persoon en elke uitvaart is dan ook uniek. Om die reden werken we bij Uitvaartbegeleiding In Harmonie niet met een standaard draaiboek. Wij werken toe naar een persoonlijke uitvaart, die recht doet aan wie de overledene was en hoe nabestaanden het afscheid in willen vullen.

Persoonlijke uitvaart

Een uitvaart kan zowel in soberheid, als in extravagantie uniek en persoonlijk zijn. Wij hebben geconstateerd dat er nog steeds weinig bekend is over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij een uitvaart. Daarbij kan de rol van de uitvaartbegeleider erg intensief of juist heel beperkt zijn. Maar ook persoonlijke woorden, een muziekstuk uitgevoerd door een (klein)kind, samenzang, een bloemenhulde of andere handelingen geven een uitvaart een persoonlijke kleur.

Locatie

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de locatie van opbaren of een alternatieve locatie voor een afscheidsbijeenkomst (dus anders dan kerk of crematorium). Kijkt u ook eens naar de foto’s van de afscheidsdiensten in een van onze Afscheidshuizen.

Begeleiding

Zelf bepaalt u ook welke persoon of personen een aandeel hebben in de uitwerking en realisering van de uitvaart. Het kan fijn zijn om veel samen met naasten te doen. Kiest u voor onze begeleiding, dan zijn wij tijdens de periode tussen overlijden en uitvaart 24 uur per dag uw aanspreekpunt. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen