Aannemersbedrijf Van Gorp

Adres:

Jan vermeerstraat 33
Kaatsheuvel , 5171 ZG
Tel. 06-53205590

Website:

http://aannemersbedrijfvangorp.nl

Sinds 2000

Aannemersbedrijf van Gorp is opgericht in 2000 door Gijs van Gorp. Het begon als een klusbedrijf en werd in 2003 een bouwbedrijf. Maar om zichzelf te kunnen onderscheiden van andere bedrijven, heeft Gijs zijn aannemerspapieren behaald bij het KOB en is het bedrijf in 2004 een aannemersbedrijf geworden.

In de bouwwereld worden hoge eisen gesteld aan de aannemers. Hierdoor en vanwege zijn grote interesse in alle facetten van zijn werk, heeft Gijs een full time studie bij Avans hogeschool in Tilburg afgerond in 2007. Sindsdien mag hij zich Ing. Gijs van Gorp noemen.

Over ons:

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd bij klanten en bedrijven, waarbij kwaliteit, meedenken met de opdrachtgever en service hoog in het vaandel staan. Het bedrijf is sinds 2008 uitgebreid met personeel. Daarnaast werkt het bedrijf met vaste zzp-ers, zodat er een goed op elkaar ingespeeld team klaarstaat.

U kunt het aannemersbedrijf contacteren voor renovaties, verbouwingen, bouwaanvragen en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om een offerte uit te brengen.

Onze ervaring leert dat onze klanten het fijn vinden om een vast aanspreekpunt te hebben, die vervolgens op zijn beurt zorgt dat alle werknemers weten wat ze moeten doen en wanneer ze dat moeten doen. Op deze manier kan uw verbouwing zo effectief mogelijk plaatsvinden en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wij coördineren en realiseren graag uw plannen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen