Willem II van Horn ontvangt uit handen van Rolf Balkenende tweede editie BuitenGewoon Loon op Zand

Op Koningsdag maakte Willem II van Horn na 750 jaar zijn (re)entree in de Heerlijkheid (nu gemeente) Loon op Zand. In een stoet van zestien door paarden getrokken rijtuigen en wagens kwam hij samen met Hertog Jan en burgemeester Hanne van Aart aan op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.

Voor het gemeentehuis ontving Willem II van Horn uit handen van Rolf Balkenende (Balkenende Media) de tweede editie van BuitenGewoon Loon op Zand. Het magazine, met een oplage van 10.000 exemplaren, wordt huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Loon op Zand vóór 12 mei.

BuitenGewoon Loon op Zand is tot stand gekomen dankzij de ondernemers Twan en Ursula Schellekens (Schellekens Creatieve Communicatie), Marieke van Riel (Alles is Tekst), Han Hermkens (Reclamefotostudio Image&Motion), Miranda Jacobs en Rolf Balkenende (Balkenende Media). Speciale dank gaat uit het bestuur en diverse vrijwilligers van de Stichting 750 jaar Heerlijk/gemeente Loon op Zand en Ank Klis van 2d studio in vorm.

De volgende editie zal in het 3e kwartaal 2019 verschijnen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Miranda Jacobs (06-18418929) of een mail sturen naar [email protected].

  • KLIK HIER voor de digitale versie van de 2e editie BuitenGewoon Loon op Zand en alle andere magazines van Balkenende Media.

  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden