112

Politie verricht aanhouding voor heling en neemt auto in beslag bij integrale controle vakantiepark Droomgaard

Foto: Politie

Kaatsheuvel – Op zondagochtend 24 februari 2019 vond op Oostappen vakantiepark Droomgaard een integrale controle van het nachtregister plaats. Politie en de gemeente werkten hierbij samen. Met deze uitgebreide controle wil de gemeente de veiligheid en leefbaarheid op het vakantiepark monitoren en garanderen.

Integraal samenwerken

De politie verrichtte één aanhouding voor heling van een gestolen fiets. Ook kwamen nog twee openstaande vonnissen aan het licht. Verder namen agenten een auto in beslag omdat er geen tenaamstelling voor het voertuig was afgegeven. De gemeente constateerde diverse overtredingen op het gebied van brandveiligheid. Er was geen sprake van huisvesting van arbeidsmigranten op het recreantendeel. Wel werd er een zwerver aangetroffen die niet ingeschreven was op de camping.

Burgemeester Hanne van Aart: “het is goed om te zien hoe politie en gemeente samenwerken bij deze uitgebreide controles. Arbeidsmigranten die verblijven op Droomgaard werken graag mee aan de controles en gelukkig werden er slechts enkele bijzonderheden aangetroffen. De gekozen aanpak samen met de politie werpt duidelijk zijn vruchten af.”

Uitgebreide controle

Sinds de invoering van het veiligheidsrisicogebied van vakantiepark Droomgaard en omgeving, voerden politie en gemeente sinds 25 oktober 2018 al wekelijks controles uit. Deze integrale actie sluit aan op deze controles en richt zich extra op het nachtregister, brandveiligheid en ruimtelijke ordening.
Het gedetailleerd controleren van het nachtregister levert informatie op over welke personen in welk chalet aanwezig zijn, en of deze personen geregistreerd staan.

article
53328
Politie verricht aanhouding voor heling en neemt auto in beslag bij integrale controle vakantiepark Droomgaard
Kaatsheuvel – Op zondagochtend 24 februari 2019 vond op Oostappen vakantiepark Droomgaard een integrale controle
https://loon-op-zand.nieuws.nl/112/53328/politie-verricht-aanhouding-voor-heling-en-neemt-auto-in-beslag-bij-integrale-controle-vakantiepark-droomgaard/
2019-02-25T15:30:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/204/2016/07/22185234/politie-helm.jpg
112, Gemeente, Nieuws