112

Man verstopt zich na mishandeling in een brandgang aan de Dreefseweg Kaatsheuvel

Kaatsheuvel – Het slachtoffer van een vechtpartij heeft zich afgelopen nacht verstopt in een brandgang. De man (48) uit Tilburg is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Na een melding op zondag 2 oktober rond 02.30 uur reden agenten naar de Dreefseweg. Een man zou zijn mishandeld door een drie- of viertal personen. De agenten zagen het slachtoffer niet en vroegen hem naar de weg te komen lopen. De man had zich namelijk in een brandgang verschanst. Hij had verwondingen aan zijn gezicht. Het slachtoffer verklaarde te zijn geslagen en geschopt door onbekende mannen. Hij vertelde dat zij op bezoek zouden zijn op een adres in de buurt. Om de man zijn verwondingen goed te kunnen onderzoeken is hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De agenten brachten een bezoek aan het genoemde adres en spraken met de aanwezigen. Twee mannen (25 en 40) werden gearresteerd voor mogelijke betrokkenheid bij het incident. Zij verklaarden van niets te weten en niets met de vechtpartij te doen te hebben. De politie is een onderzoek gestart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen